Креда за шивачи

Цена за 1 кутия - 100 бр.: 16,80 лв.

Креда за шивачи

Цена за 1 кутия - 100 бр.: 17,16 лв.

Шивашка креда - Бяло

Цена за 1 опаковка: 4,80 лв.

Шивашка креда - Цветна

Цена за 1 опаковка: 4,80 лв.

Шивашка креда PRYM 611816

Цена за 1 бр.: 5,28 лв.

Креда за шивачи

Цена за 1 бр.: 5,94 лв.

Острилка за креда PRYM 611639

Цена за 1 бр.: 9,06 лв.

Гумичка

Цена за 1 бр.: 7,86 лв.

Ергономична креда - шивашка

Цена за 1 бр.: 13,44 лв.

Креда с ролка - шивашка

Цена за 1 бр.: 20,09 лв.

Ергономична креда - пълнител

Цена за 1 бр.: 7,44 лв.

Ергономична креда - пълнител

Цена за 1 бр.: 7,44 лв.